Poker berättar

Poker ”berättar” är viktiga om du vill bli bra på poker. Att vara uppmärksam i detta spel kommer att hjälpa dig vinna potten. Följande är några gemensamma poker berättar. Darrande händer: Detta är en biprodukt av ångest. Du bör vara medveten om spelare vars händer darrningar eller skakningar; Detta kan innebära något riktigt stort, och nervositet kan innebära en ganska bra hand. En blick på Chips: Detta kan relateras till ögonrörelser. Detta är vanligt för spelarna att göra en snabb blick på sina marker, om de ansluter detta med styrelsen efter de floppar. Denna reaktion kommer från deras undermedvetna; ofta: spelaren planerar en attack. Kikar hålkort på floppen: spelare tenderar att ta en titt på hålkorten i sin hand när styrelsen visar en potential för ett 3 kort färgdrag. Spelaren normalt, granska för att kontrollera om en av sina kort är helt enkelt att ansluta eftersom de kan bara komma ihåg om de två korten är olika kostymer. Repetitiva Betting mönster:

I allmänhet är detta den mest avslöjande berätta att en spelare gör, genom att vanligtvis satsa på ett visst sätt. Ta exempelvis en spelare som alltid kontrollerar om har de nötter, eller de kan alltid vika efter kontrahöja. Body hållning eller attityd: uppenbara spelare vanligtvis ändra sin hållning baserat på deras attityd, angående vad är i deras händer. Låt oss säga till exempel, du ser en spelare som plötsligt släppa sina axlar om de får en dålig hand; Detta kan innebära att de inte är säker nog; Däremot, kan en spelare sitta upprätt om de har en bra hand – detta kommer att visa styrka och självförtroende. Du kommer också att se andra spelare som bluffar de flesta av tiden, och sedan de luta framåt i en konfronterande sätt, detta kan signalera en stark hand eller, som ni kanske minns: ”stark är svag”! Chip stapling: Första gången du sätter dig vid pokerbordet alltid studera sätt eller sätt de andra spelarna stapla sina marker.

I allmänhet, är det en lös-aggressiv spelares vana att de behålla en slarvig eller oorganiserade stack. Tight-konservativa spelare höll en snygg och välorganiserad, stack. Med denna stapling marker kan du redan avgöra om spelaren är lös-aggressiv eller tight-konservativ person; Oavsett vilken fallet, kan du planera ditt spel taktik baserat på typerna av dina motståndare. Planering kan framåt ge dig kanten att vinna potten. Dock kommer bemästra poker ”berättar” säkert hjälpa dig att göra positiva drag i spelet. Vet din motståndare, och deras kropp gester. Alla online pokerspelare kan hitta intressanta artiklar och recensioner på online poker webbplatser att få fördjupad information om alla aspekter av poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *